Okulumuzda 'Okuldan Ofise' E-Twinning Projesi Kapsamında 'Ofis Güvenlik Sistemleri' Konulu Çevrim İçi Söyleşi Gerçekleştirildi.

Okulumuzda 'Okuldan Ofise' e-Twinning projesi kapsamında 'Ofis Güvenlik Sistemleri' isimli çevrimiçi bir söyleşi gerçekleştirildi. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencilerine yönelik düzenlenen söyleşiye Sinop Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Gürkan Lokman konuşmacı olarak katıldı.

Proje kapsamında yer alan diğer okullarında da eş zamanlı olarak katıldığı söyleşide, öğrenci ve öğretmenlere Bilgi Güvenliği, Siber Saldırılar konularıyla ilgili bilgiler verilerek,  ofis verilerinin hem sanal hem de fiziki ortamlarda korunması noktasında Ofis Güvenlik Sistemlerinin önemine dikkat çekildi.

Söz konusu söyleşi  https://youtu.be/wG9UZnvsftw adresinden izlenebilir.

20.12.2021 291

20-12-202120-12-202120-12-202120-12-202120-12-2021