"OKULDAN OFİSE" ADLI ETWINNING PROJESİ

  Günümüzde iş hayatı, teknolojinin gelişmesiyle birlikte geleneksel büro ortam, iş ve işlemlerinden farklı boyutlara taşınmıştır. Bu bağlamda meslek liselerinden mezun olan öğrencilerimizin de günümüzde ofislerde kullanılan bu teknolojilere daha kolay uyum sağlayabilmesi açısından aldıkları mevcut eğitimin yanı sıra bu alanda yaşanan yenilikleri de takip etmesi daha önemli bir hale gelmiştir.

           Çağın ve teknolojinin gerekleri doğrultusunda mesleki alanda kendini yetiştirebilen, değişime ve yeniliğe açık, gündemi takip edebilen donanımlı bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlamayı hedefleyen bu proje ile okuldan ofise giden süreç daha yetkin ve bilinçli bir yolculuğa dönüşecektir.

           Öğrencilerimizde medyayı bilinçli kullanabilme becerisini geliştirmeyi, son dönemde uygulanan e-Güvenlik ile ilgili tedbirler konusuna da dikkat çekmeyi planlayan bu projenin amacına ulaşması noktasında katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 

           Farklı illerden 10 meslek lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleşecek olan projemizin 3 ay sürmesi planlanmaktadır.

12.10.2021 1576